Έπαθαν «πλάκα» στον Ολυμπιακό με τον Ιν-Μπεόμ – Από το Μουντιάλ απευθείας στην εντεκάδα

Έπαθαν «πλάκα» στον Ολυμπιακό με τον Ιν-Μπεόμ – Από το Μουντιάλ απευθείας στην εντεκάδα

Τους τρέλανε όλους στον Ρέντη ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, που αμέσως μετά το Κατάρ είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό.

Έλειψε σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Περιπλανήθηκε ως τα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα χρώματα της Κορέας και δεδομένα κέρδισε εντυπώσεις αλλά και ένα «γενναίο» limit up της προσωπικής του «μετοχής» στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Μην φανταστεί κανείς όμως ότι ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ είναι ακόμη σε… mood Μουντιάλ. Ένα 24ωρο πριν από την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Super League δράση, ο διεθνής μέσος είναι με το… δάχτυλο στην σκανδάλη.

Και με βάση την παρουσία του στο Ρέντη; Πανέτοιμος για να επανέλθει στην ενδεκάδα του πρωταθλητή Ελλάδας. Θα τρίβει δικαίως τα χέρια του από ικανοποίηση ο Μίτσελ βλέποντας τον «πολυτιμότερο» του πρώτου γύρου για την ομάδα όχι απλά διαθέσιμο αλλά όπως πρέπει ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Και θα προσθέτει έναν ακόμη λόγο για την ένταξη του σε εκείνη την «κλισέ» λίστα των προπονητών με… «ευχάριστο πονοκέφαλο». Διότι δεν είναι μόνο ο Χουάνγκ. Είναι και ο Κώστας Φορτούνης. Είναι και ο Χάμες Ροντρίγκες. Είναι και ο Πεπ Μπιέλ.

Και είναι και η πρόκληση να χωρέσουν όλοι μαζί στο κομμάτι της δημιουργίας, είτε στους πρώτους έντεκα, είτε στους δεκαέξι που θα αγωνιστούν σε αυτή την πρώτη μάχη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Χουάνγκ μιλώντας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, εξήγησε πως επί της ουσίας δεν έχασε ούτε… μέρα προπόνησης. Μετά την ήττα από την Βραζιλία (5/12) επέστρεψε στην πατρίδα του και αυτομάτως μπήκε στη «ρουτίνα» του. Πέρασε την άδεια του κάνοντας καθημερινά το πρόγραμμα της προπόνησης που ακολουθεί. Και αυτά δεν είναι λόγια. Αποδείχθηκαν στο χορτάρι με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση: Τόσο όσο για να αποτελεί βασική επιλογή του Μίτσελ για αυτό το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χουάνγκ δεν είχε αγωνιστεί στο ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/8). Είναι ένας από τους δύο αντιπάλους του πρωταθλήματος που λείπουν από την συλλογή του. Ο άλλος; Είναι ο Βόλος.

Και τα δύο παιχνίδια του πρώτου γύρου της εποχής του Κάρλος Κορμπεράν. Με τον Μίτσελ ο Κορεάτης είχε 8Χ8 παρουσίες στο αρχικό σχήμα. Και μάλιστα δίχως να γίνει ούτε μια φορά «αλλαγή». Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας γιατί ο Ισπανός τεχνικός είναι τόσο χαρούμενος βλέποντας τον 26χρονο να επιστρέφει φουριόζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ