Το μήνυμα του Μίτσελ μέσα από την αποστολή για τα Γιάννενα

Το μήνυμα του Μίτσελ μέσα από την αποστολή για τα Γιάννενα

Η ιστορία πίσω από την αποστολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ φέρνει στην επιφάνεια τις σκέψεις του Μίτσελ.

Με 23 παίκτες ο Ολυμπιακός του Μίτσελ στα Γιάννενα για το ματς με τον ΠΑΣ. Και μάλλον με μια φωτογραφία της στιγμής που εξηγεί πολλά για όσα σκέφτεται ο Ισπανός προπονητής με θέα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πιο σωστά: Για όσους δεν σκέφτεται καθώς στην Αθήνα έμειναν συνολικά 10 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 7 πολύ δύσκολα μπορεί πέραν τούδε να τους ξανασυναντήσουμε στις επιλογές του προπονητή.

Ναι, οι τραυματίες Ματιέ Βαλμπουενά και Ουσεϊνου Μπα προφανώς εξαιρούνται όπως και ο άρτι αφιχθείς από τη Βραζιλία Ροντινέι που έχει δικαίωμα συμμετοχής έπειτα από την αλλαγή του χρόνου. Οι υπόλοιποι όμως σε μια συγκυρία «σημαδιακή» όπως αυτή που αφορά στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μοιάζουν να μένουν εκτός διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης: Έπαθαν «πλάκα» στον Ολυμπιακό με τον Ιν-Μπεόμ – Από το Μουντιάλ απευθείας στην εντεκάδα

Πιο συγκεκριμένα; Οι τρεις Μουντιαλικοί, ο Παπ Αμπού Σισέ, ο Πιέρ Κούντε και ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Φυσικά οι Γκονζάλο Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά που πήραν το μήνυμα νωρίς καθώς δεν χώρεσαν ούτε στην αποστολή της χειμερινής προετοιμασίας. Ο Ντορόν Λάιντνερ που χθες ήταν με την ομάδα Β΄ στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας. Και ο Τζο Μπόουλερ που εξ αρχής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ για μια ευκαιρία σε ότι αφορά στην ομάδα του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή για τα Γιάννενα χώρεσαν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι. Δηλαδή 20+3 τερματοφύλακες. Με τον Ροντινέι και τους Βαλμπουενά-Μπα ο αριθμός ανεβαίνει στο 23+τερματοφάλακες και μοιάζει πολύ κοντά σε εκείνον που είχε εξ αρχής θέσει ως προϋπόθεση ο Μίτσελ για να μπορεί να δουλέψει.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που ο μάνατζερ του Σισέ, ο Φενετερίκο Παστορέλο μιλά για πλέον ανοιχτά για το ενδεχόμενο μεταγραφής. Ο Πιέρ Κούντε είναι επίσης στην ίδια τροχιά. Και βέβαια όλα αυτά σε μια περίοδο που αναμένονται και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. «24+τερματοφύλακες» είχε πει ο Μίτσελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ