Έρχεται στην ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς; – Η περίεργη ανάρτηση του μάνατζερ του Αμερικανού (Pic)

Έρχεται στην ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς; – Η περίεργη ανάρτηση του μάνατζερ του Αμερικανού (Pic)

Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα αεροπλάνο που… αναχωρεί και «άναψε» φωτιές.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα από την εποχή που βρισκόταν στο Σαν Χοσέ. Για την ακρίβεια, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στο MLS το 2021 υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με 32 ματς και έξι γκολ με πέντε ασίστ.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένα ποστ στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram του γραφείου μάνατζερ που εκπροσωπεί τον νεαρό άσο, με μια φωτογραφία του ποδοσφαιριστή μαζί με ένα αεροπλάνο που… αναχωρεί.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: Το Μουντιάλ της ζωής του – Το απίστευτο 6/7, τα «στοιχειωμένα» ρεκόρ που έσπασε και η απόδειξη ότι είναι GOAT (vids, pics)

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Φάβιαν Ρένκελ αναφέρει μάλιστα σε αναδημοσίευση αυτής της ανάρτησης: «Το πρακτορείο μάνατζερ του Μπέντζι Κικάνοβιτς μόλις δημοσίευσε αυτό στην ιστορία του. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Μπένζι Κικάνοβιτς είναι καθ’ οδόν για την Ελλάδα για εξετάσεις; Περισσότερες ενημερώσεις θα έρθουν σύντομα».

Μένει να φανεί λοιπόν αν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο με τον Κικάνοβιτς ο οποίος δεδομένα πάντως αρέσει πολύ στον Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ