«Νέα πρόταση για τον Κικάνοβιτς έκανε η ΑΕΚ»

«Νέα πρόταση για τον Κικάνοβιτς έκανε η ΑΕΚ»

Στο κατώφλι της ΑΕΚ φέρνουν οι Αμερικανοί τον Μπέντζι Κικάνοβιτς.

Με το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, τα πρώτα ονόματα για την ΑΕΚ κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους. Κάπως έτσι, προέκυψε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η περίπτωση του Μπέντζι Κικάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα MLSsoccer, τονίζει πως η Ενωση του Ματίας Αλμέιδα, που είχε στο μπλοκάκι της και το καλοκαίρι τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τώρα επανήλθε και κατέθεσε νέα προσφορά για τον αποκτήσει από τους Σαν Χοσέ όπου και ανήκει.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχίλα! Σήκωσαν τον Μέσι στα χέρια όπως έκαναν τον Μαραντόνα το 1986 (pic, vid)

Ο 22χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός που είναι γεννημένος στην Καλιφόρνια αλλά έχει και Βοσνιακές ρίζες, είχε απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» και τώρα, το όνομά του «παίζει» ξανά για την ΑΕΚ.

Τον νεαρό άσο τον γνωρίζει καλά ο Ματίας Αλμέιδα, με τους δυο άνδρες να συνεργάζονται στην ομάδα του MLS. Μάλιστα, το 2021, ο Κικάνοβιτς έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Αργεντινού προπονητή. Ειναι μια περίπτωση δηλαδή που ενδιαφέρει τον «Πελάδο». Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει σε όλες τις θέσεις στην επίθεση (32 ματς, 6 γκολ και 5 ασίστ).

Από εκεί και πέρα στο δημοσίευμα του MLSsoccer, υπογραμμίζεται πως από το Σαν Χοσέ δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις και ο νέος προπονητής Λούτσι Γκονζάλεζ, θέλει να αξιολογήσει το ρόστερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ