Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: Όλα στο «μηδέν» στην Αρκαδία

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: Όλα στο «μηδέν» στην Αρκαδία

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στην Αρκαδία, σε ένα ματς με καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Επιστροφή στη Superleague μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον Αστέρα Τρίπολης να μένει ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στην Αρκαδία απέναντι στον Βόλο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και τελικές προσπάθειες, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει την κλασική ευκαιρία για να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο», μένοντας έτσι στον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι οι Αρκάδες ανέβηκαν στους 14 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ οι Θεσσαλοί πήγαν στους 25 πόντους και την 5η θέση.

Στο πρώτο μέρος η κατοχή ήταν μοιρασμένη, με τον Βόλο να βγάζει όμως περισσότερη ενέργεια, έχοντας την ευκαιρία σε 2-3 περιπτώσεις να γίνει απειλητικός, δίχως όμως βρει τρόπο να δημιουργήσει κάτι καλό μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ο Αστέρας είχε κι εκείνος κάποιες στιγμές, αλλά ούτε εκείνος με τη σειρά του μπόρεσε να βρει το κάτι παραπάνω. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες πήραν την κατοχή με το μέρος τους, όμως άφηναν ορισμένα κενά πίσω, κάτι που έδινε τη δυνατότητα στους Θεσσαλούς να χτυπούν στις αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά ούτε έτσι μπόρεσε να δημιουργηθεί η μεγάλη ευκαιρία, παρότι ο ρυθμός ήταν σαφώς καλύτερος από το πρώτο 45λεπτό. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι οι ομάδες συμβιβάστηκαν με το τελικό 0-0 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87’ Μπερτόλιο), Σίτο (65’ Γκαρτνάφσκι), Ριτζίς Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ουές Αμπντούλ Ραχμάν, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος,. Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νόκαρ (72’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ