Ολυμπιακός : Αρέσει στον Μαρτίνς ο Βέλλιος

Ολυμπιακός : Αρέσει στον Μαρτίνς ο Βέλλιος

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει τσεκάρει τον Απόστολο Βέλλιο και έχει δώσει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός κινείται ενδεχόμενες μεταγραφικές προσθήκες ενόψει της επόμενης σεζόν και ένα από τα ονόματα που «παίζουν» για την επίθεσή του είναι του Απόστολου Βέλλιου. Ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κινηθούν από τώρα για την απόκτησή του. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τον Βέλλιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής αφότου είδε το ματς της ομάδας του με την Κέρκυρα τη Δευτέρα, έφυγε ξανά για την πατρίδα του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα ρωτήθηκε για τους δανεικούς των ερυθρόλευκων και κυρίως για τους επιθετικούς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Βέλλιος διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει σε έναν επιθετικό ο Μαρτίνς και μένει να δούμε πώς θα κινηθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχετικά με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ