Αλμέιδα: «Δείξαμε υπομονή και με τις αλλαγές βρήκαμε δίχτυα»

Αλμέιδα: «Δείξαμε υπομονή και με τις αλλαγές βρήκαμε δίχτυα»

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ επέστρεψε με νίκη στις υποχρεώσεις της στη Superleague, επικρατώντας της Λαμίας με σκορ 3-0 συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία.

Ο Ματίας Αλμέιδα, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας πως έδειξαν υπομονή, ενώ αναφέρθηκε και στον Φαν Βέερτ που σκόραρε δύο φορές.

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

Για το ματς: «Από το πρώτο λεπτό μπορούσαμε να κάνουμε το 1-0, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Δείξαμε υπομονή και με τις αλλαγές βρήκαμε δίχτυα».

Για τον Φαν Βέερτ: «Ο Φαν Βέερτ παίζει στο 9, όλοι οι κινήσεις του δείχνουν πως είναι 9, έπαιξε πολύ καλά και έβαλε 2 γκολ».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός είπε:

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Επιστρέψαμε και δουλεύουμε ως γκρουπ. Όλοι είναι μέλη αυτής της ομάδας. Ο Τομ μόλις ήρθε στην ομάδα είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε μεγάλο διάστημα εκτός. Όταν αποφασίστηκε να τον φέρουμε στην ΑΕΚ, θεωρήσαμε ότι ήταν σωστό γιατί έχει χαρακτηριστικά που μπορούν να ξεκλειδώσουν παιχνίδια όπως το σημερινό. Είναι ένας γκολεαδόρ. Εχει καλά χαρακτηριστικά. Διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εμείς δουλεύουμε ομαδικά και ήταν πολύ σημαντικά τα γκολ που πέτυχε σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ