Επεισόδια από τους οπαδούς του ΠΑΣ, διακοπή στους Ζωσιμάδες

Επεισόδια από τους οπαδούς του ΠΑΣ, διακοπή στους Ζωσιμάδες

Σοβαρά επεισόδια σε εξέλιξη στους Ζωσιμάδες από τους οπαδούς του ΠΑΣ - Μετά από 10 λεπτά ηρέμησε η κατάσταση, επιστροφή στη δράση σε πέντε λεπτά.

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα και την Αστυνομία, μετά από μόλις 15 λεπτά στον αγώνα με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ από την αρχή του αγώνα διέκοψαν τρεις φορές το παιχνίδι πετώντας φωτοβολίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ από το 13ο λεπτό και μετά άρχισαν να πετάνε καρέκλες και αντικείμενα στα ΜΑΤ που βρίσκονται παρατεταμένα πίσω από την εστία των γηπεδούχων.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Λαμία 3-0: Το ξεκλείδωσε ο Φαν Βέερτ, το κλείδωσε ο Γκαρσία (vids)

Ο Κουμπαράκης αφού έκανε τις συστάσεις στις πρώτες διακοπές, βλέποντας πλέον την κατάσταση να ξεφεύγει με τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΣ με τα ΜΑΤ αποφάσισε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Αναμένοντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα ΠΑΣ και Ολυμπιακός βρίσκονται στα αποδυτήρια με τον διαιτητή να έχει ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και στην συνέχεια θα ξαναβγεί για να αρχίσει και πάλι το ματς.

Update: Μετά από 10 λεπτά ηρέμησαν τα πράγματα στο γήπεδο, σε αναμονή της απόφασης του Κουμπαράκη για επανέναρξη. Επέστρεψαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και σε πέντε λεπτά θα έχουμε ξανά παιχνίδι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ