Στάικος: «Δικαιούμασταν να γυρίσουμε το ματς»

Στάικος: «Δικαιούμασταν να γυρίσουμε το ματς»

Ο Θανάσης Στάικος μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε να γυρίσει ολοκληρωτικά το ματς και να πάρει τη νίκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 και να πάρει τελικά την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική της Super League, με τον προπονητή των Ηπειρωτών, Θανάση Στάικο, να σχολιάζει μετά το φινάλε του ματς, πως η ομάδα του δικαιούταν να φέρει «τούμπα» το ματς και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Όσα δήλωσε ο Στάικος:

Διαβάστε επίσης: Πήρε την απόφαση για το μέλλον του ο Λιονέλ Μέσι (pics)

«Κατ’ αρχάς για να είμαστε δίκαιοι το 0-2 δεν ήταν δίκαιο. Ο Ολυμπιακός κατάφερε χωρίς πολλές να προηγηθεί με την ποιότητα των παικτών του. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο αποφασιστικά, χτίσαμε από πίσω παίξαμε πιο ορθολογικά, είχαμε ευκαιρίες και δικαιούμασταν να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τονωτική ένεση ότι γυρίσαμε αυτό το ματς για τη συνέχεια.

Για τη σημασία του ενός βαθμού:

«Είναι ψυχολογική τόνωση καθώς είναι σημαντικός ο βαθμός, είδαμε καλύτερη εικόνα της ομάδας και πιο συμπαγή, παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε κατοχή, δημιουργήσαμε και απειλήσαμε. Να χτίσουμε πάνω στην εικόνα μας και να μην κινδυνεύσουμε»

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Ήταν καλή γιατί δουλέψαμε σε συγκεκριμένα κομμάτια, όντως είναι πρωτόγνωρο για εμάς όμως μας βοήθησε και ανασυνταχθήκαμε. Θα μπουν κάποια παιδιά που αποκτήσαμε και όλοι μαζί θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για να μην έχουμε προβλήματα».

Για τους σκόρερ που ήταν να αντικατασταθούν πριν βρουν δίχτυα:

«Στην αρχή θα έπρεπε να ρισκάρουμε λίγο. Θα έβγαινε ο Παμλίδης, σκόραρε και τον αφήσαμε μέσα. Δεν βγήκε ο Λιάσος, σκόραρε και αυτός. Με παιδιά όπως ο Λιάσος, ο Πήλιος, ο Σούλης καταφέρνουμε και δείχνουμε ένα πρόσωπο, θα χτίσουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ