ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Παναιτωλικός έφτασε σε νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, στην τελευταία συνάντηση πρωταθλήματος, πριν τη διακοπή του Μουντιάλ. Επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Καρέλη που πέτυχε δύο τέρματα. Με ρεκόρ 4-4-5 βρίσκεται στην 8η θέση της Σούπερ Λιγκ. Έχει ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τον Άρη που στραβοπάτησε εχθές, αν καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μειώσει την απόσταση από τον Παναθηναϊκό που έμεινε στην ισοπαλία εχθές, ενώ με τρίποντο προσπερνά και τον Ολυμπιακό που έμεινε στο 2-2 στα Γιάννενα. Η ομάδα του Λουτσέσκου ολοκλήρωσε με νίκη επί του Βόλου (3-0) το πρόγραμμα πριν τη διακοπή του Μουντιάλ. Αυτή ήταν μάλιστα η 3η διαδοχική στο πρωτάθλημα. Θετικό δείγμα στα φιλικά στο διάστημα της διακοπής, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, να επικρατεί και στο Κύπελλο της Καλαμάτας (2-0), την περασμένη εβδομάδα. Σημαντική η αποψινή αναμέτρηση απέναντι τον Παναιτωλικό, αφού σε αγωνιστική που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφεραν ισοπαλίες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί στην τριάδα και με μειωμένη απόσταση από την κορυφή.

 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Πέμπτης.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ