Οργή στο Αγρίνιο: Καθαρό φάουλ του Αουγκούστο πριν το γκολ του ΠΑΟΚ! (vid)

Οργή στο Αγρίνιο: Καθαρό φάουλ του Αουγκούστο πριν το γκολ του ΠΑΟΚ! (vid)

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πέταξε στο έδαφος τον Κολοβό πριν πάρει την κεφαλιά ο Ολιβέιρα, αλλά ο Σιδηρόπουλος, παρότι ήταν μπροστά στη φάση, έκλεισε τα μάτια και κατοχύρωσε το γκολ, προκαλώντας την οργή των γηπεδούχων – Δεν επενέβη ούτε ο VARίστας, Περράκης.

Απίστευτα πράγματα στο Αγρίνιο, με τον διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο και τον VARίστα, Κώστα Περράκη, να κατοχυρώνουν γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, παρότι προηγήθηκε φάουλ του Ντόουγκλας Αουγκούστο, προκαλώντας την οργή των ποδοσφαιριστών, του πάγκου και των οπαδών του Παναιτωλικού!

Ο Νάρεϊ εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ασπρόμαυροι έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού και ο Ολιβέιρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη. Πριν η μπάλα, όμως, φτάσει στον Πορτογάλο επιθετικό, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πέταξε στο έδαφος τον Κολοβό μπροστά στα μάτια του Τάσου Σιδηρόπουλου, με τον διαιτητή, όμως, να κατοχυρώνει το γκολ και να προκαλεί… χάος στο γήπεδο του Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης και τα ανεξήγητα…

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το ριπλέι, ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Κολοβό, πριν σκοράρει ο Ολιβέιρα, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο, όμως, να κλείνει τα μάτια και να δείχνει τη σέντρα, προκαλώντας την οργή των γηπεδούχων! Ο νησιώτης ρέφερι κατοχύρωσε το γκολ, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου του Παναιτωλικού, ενώ ούτε και ο VARίστας, Κώστας Περράκης, επενέβη, με αποτέλεσμα το γκολ του Ολιβέιρα να μετρήσει και ο ΠΑΟΚ να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Μια ξεκάθαρη φάση, στην οποία διαιτητής και VARίστας έκλεισαν προκλητικά τα μάτια, κάνοντας δώρο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το προβάδισμα, παρότι υπήρξε επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο, πριν η μπάλα φτάσει στον Νέλσον Ολιβέιρα. Απίστευτα πράγματα στο Αγρίνιο, με την… Εξυγίανση να κάνει και πάλι τα «μαγικά» της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ