«Χορός» εκατομμυρίων για τον Κουλιεράκη

«Χορός» εκατομμυρίων για τον Κουλιεράκη

Η Φενέρ που... δεν μπορεί, οι σειρήνες από Αγγλία και Γερμανία και ο ΠΑΟΚ που θέλει να «μοσχοπουλήσει».

Το πιο μεγάλο prospect που έχει βγάλει ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά διανύει την την breakout σεζόν του, καθώς έχει καταφέρει να πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού, έχοντας συμπληρώσει μέχρι στιγμής 12 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα».

Δεν είναι μυστικό πως ο Κουλιεράκης βρίσκεται στα «ραντάρ» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα, στην Τουρκία γράφτηκε ότι η Φενέρ προσέφερε στον ΠΑΟΚ 4 εκατομμύρια ευρώ. Μια πρόταση την οποία και ο ΠΑΟΚ φέρεται να την απέρριψε, καθώς οι «ασπρόμαυροι» απαιτούν ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν τον νεαρό Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα δίχως τέλος στην Αργεντινή με τον Μέσι, σκέφτονται να «τυπωθεί» σε χαρτονομίσματα των 1.000 πέσος

Πως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή με τον Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ. Η Φενέρ δεν αναμένεται να ανέβει. Ίσα, ίσα που όπως διαρρέει από την Τουρκία, τα 4 εκατομμύρια είναι το «ταβάνι» των Τούρκων για τον Έλληνα στόπερ, καθώς παρότι έχουν… ψηλά τον Κουλιεράκη, δεν πιστεύουν ότι αξίζει να δαπανήσουν αυτή τη στιγμή το ποσό που ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον αφήσει.

Είναι επίσης γνωστό πως για τον Κουλιεράκη έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο από την Αγγλία, όσο και από τη Γερμανία, καθώς η Γουότφορντ και η Γκλάντμπαχ είναι δύο ομάδες οι οποίες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 19χρονου.

Παράλληλα, υπάρχει και μια ομάδα από την Ολλανδία, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει έτοιμη πρόταση στο… τραπέζι, χωρίς ωστόσο να φτάνει κοντά στα στάνταρ του Δικεφάλου. Στον ΠΑΟΚ ωστόσο επικρατεί ηρεμία με την υπόθεση, καθώς στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλουν να προχωρήσουν σε βιασύνες.

Οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Κουλιεράκη και είναι σίγουροι πως θα βρεθεί αγοραστής που θα φτάσει τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα για να παραχωρήσει τον νεαρό στόπερ ο οποίος είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ