Απο την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Ουντινέζε – Υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο

Απο την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Ουντινέζε – Υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο

Ακόμη ένα «αστεράκι» από την ακαδημία του Ολυμπιακού μετακομίζει στην Ιταλία με σκοπό να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού φέρνει «καρπούς», με τον 16χρονο Ανδρέας Παναγιωτακόπουλος ο οποίος, υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ουντινέζε, να είναι το τελευταίο τρανό παράδειγμα.

Παρότι είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο της Serie A, η απόκτησή του δεν είχε ανακοινωθεί λόγω ειδικών περιορισμών που επιβάλλει η FIFA στης μεταγραφές ανήλικων.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση του Χάμες από τον Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία καθαρά 10αρια»

Ο Παναγιωτακόπουλος, ένας εξτρέμ με ύψος πάνω από 1.85, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στα 2,5 χρόνια που ανήκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού με την πολύ καλή φουρνιά των παιδιών του 2006 (Μουζακίτης, Αλαφάκης, Στάντζος, Δάμα). Οι Ιταλοί τον είχαν «σκανάρει» σε φιλικό της Κ16 του Ολυμπιακού με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κατά την περσινή σεζόν και τον είχαν στη λίστα τους.

Παρότι η θέση του στον Ολυμπιακό ήταν καθαρά winger, ο Σοτίλ έχει δοκιμάσει να τον μετατοπίσει και στο «8», αφού η σωματική του διάπλαση και η τεχνική του κατάρτιση «κουμπώνουν» με τη συγκεκριμένη θέση.

Το πιο πιθανόν είναι να αγωνιστεί με την ομάδα νέων (Primavera) του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ