Η Σταντάρ Λιέγης θέλει Αγκιμπού Καμαρά και Αβιλα – Η σχέση με τον Νίκο Ράσκιν

Η Σταντάρ Λιέγης θέλει Αγκιμπού Καμαρά και Αβιλα – Η σχέση με τον Νίκο Ράσκιν

Ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται στη κορυφή της λίστας της Σταντάρ Λιέγης, ο Γκονζάλο Αβιλα αρέσει στον Ντέιλα και ο Ολυμπιακός μπορεί να ανοίξει θέμα... Ράσκιν!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε έντονη μεταγραφική διαδικασία αυτό το διάστημα. Όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει, αλλά ειδικά για εκείνους που θέλει να αποχωρήσουν από το ρόστερ. Καθώς αυτό είναι το βασικό ζητούμενο, ώστε οι Ερυθρόλευκοι να μπορέσουν να δουλέψουν καλύτερα, με μεγαλύτερη συγκέντρωση, αλλά και να ανοίξει χώρος για τις προσθήκες που έχουν αποφασιστεί. Με ποδοσφαιριστές όπως οι Σισέ, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπόουλερ, Αβιλα, Λάιντνερ, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε, Αμπού Καμαρά να είναι μόνο κάποιοι από εκείνους που είναι πιθανό να αποχωρήσουν.

Είναι αλήθεια ότι ήδη για κάποιους ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν προτάσεις, κυρίως για δανεισμό με οψιόν. Και οι Ερυθρόλευκοι θα κληθούν το επόμενο διάστημα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Μία εξ αυτών αφορά ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται στην παραπάνω λίστα. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr από το Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης θέλει να αποκτήσει τον Αγκιμπού Καμαρά! Ενώ παράλληλα έχει στη λίστα της και τον Γκονζάλο Αβιλα για το δεξιό της άκρο.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Μαντσίνι – Ποια είναι η ρώσικη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό και πόσα δίνει

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός και η Σταντάρ έχουν αναπτύξει από το καλοκαίρι σχέσεις, λόγω του δανεισμού του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την ομάδα του Ρόνι Ντέιλα και ο Νορβηγός τεχνικός έχει στρέψει το βλέμμα του στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο ίδιος είχε ζητήσει και το καλοκαίρι τον Αγκιμπού Καμαρά. Τον είδε από κοντά στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Μαρμπέγια και όπως προκύπτει, η Σταντάρ ενδιαφέρεται έντονα για τον δανεισμό του 21χρονου μέσου του Ολυμπιακού, σε πρώτη φάση.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι Βέλγοι μπορούν να βάλουν στη συμφωνία μια οψιόν που θα δεχθεί ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι θέλουν τον παίκτη τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σεζόν. Ενώ παράλληλα ρώτησαν να μάθουν λεπτομέρειες και για την περίπτωση του Γκονζάλο Αβιλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται και αναζητείται ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός.

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΣΚΙΝ

Η κίνηση της Σταντάρ Λιέγης να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό από τώρα για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, όπως και η υπόθεση του Ζινκερνάγκελ, για τον οποίο οι Βέλγοι έχουν οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, είναι πιθανό να ανοίξει την κουβέντα για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στους Βέλγους, αλλά είναι δεδομένο πλέον ότι θα αποχωρήσει. Ο λόγος για τον 21χρονο μέσο Νίκολας Ράσκιν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ανανεώνει. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα της Σταντάρ, έως ότου βρεθεί λύση με την περίπτωσή του.
Στον Ολυμπιακό δεν μένουν αδιάφοροι με την περίπλοκη και πολύ δύσκολη περίπτωση του Ράσκιν. Για τον 21χρονο (23/02/2001) μέσο ενδιαφέρονται πάνω από 10 ομάδες από όλη την Ευρώπη, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το colpo grosso και να τον εντάξει στο δυναμικό του. Με προοπτική για το καλοκαίρι. Εάν, ωστόσο, μπορεί αυτό να συμβεί τώρα, δύσκολα οι Ερυθρόλευκοι θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εξάλλου, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με 96 συμμετοχές, 5 γκολ και 13 ασίστ με τη Σταντάρ Λιέγης τα τελευταία 2,5 χρόνια, αποτελώντας τον πλέον βασικό και κορυφαίο ποδοσφαιριστή της βελγικής ομάδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ