Εξελίξεις με δύο στον Ολυμπιακό – Οριστικές αποφάσεις

Εξελίξεις με δύο στον Ολυμπιακό – Οριστικές αποφάσεις

Οριστικές αποφάσεις στον Ολυμπιακό για δύο παίκτες...

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και τις ημέρες των Χριστουγέννων στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Κάπως έτσι, πάρθηκαν και οι οριστικές αποφάσεις σε δύο μέτωπα. Στην υπόθεση του Ντιμπί Κεϊτά, αλλά και του Βασίλη Σουρλή.

Τον περασμένο Γενάρη, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον νεαρό άσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η ατυχία του χτύπησε την… πόρτα.

Ο εξτρέμ από το Μάλι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τον Φλεβάρη. Παρόλα αυτά, τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν έκαναν την εμφάνισή τους και ο 19χρονος παίκτης έχει ήδη μεταβεί στην ισπανική πρωτεύουσα για νέα επέμβαση.

Όσον αφορά την υπόθεση του Βασίλη Σουρλή, ο νεαρός παίκτης αναμένεται να πάρει το… εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο 20χρονος μέσος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ολλανδικού πρωταθλήματος, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Φορτούνα Σίταρντ.

Ο Σουρλής ανήκει στον Ολυμπιακό μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 και πιθανότατα, θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της Super League. Φυσικά, για να ανάψουν το πράσινο φως σε οποιοδήποτε deal οι ερυθρόλευκοι, θα πρέπει να εξασφαλιστεί πως θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Θυμίζουμε, πως τη σεζόν που μας πέρασε, ο 20χρονος άσος αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις με τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών. Μάλιστα, σημείωσε 4 γκολ, ενώ μέτρησε και 2 ασίστ στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ