ΑΕΚ: Σπουδαία διάκριση για τον Λιβάι Γκαρσία (vid)

ΑΕΚ: Σπουδαία διάκριση για τον Λιβάι Γκαρσία (vid)

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στην τελική τριάδα της Ομοσπονδίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν.

Η εκπληκτική χρονιά του Λιβάι Γκαρσία με τη φανέλα της ΑΕΚ, έφερε μία σπουδαία διάκριση για τον επιθετικό της Ένωσης ο οποίος είναι υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στη χώρα του! Η Ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανακοίνωσε την τελική τριάδα και ο Λιβάι είναι σε αυτή μαζί με τον 32χρονο στόπερ, Όμπρεϊ Ντέιβιντ, που παίζει στην Αλαχουέλενσε της Κόστα Ρίκα και τον 28χρονο εξτρέμ της Κολόμπους Κρου 2, Ρίαν Τέλφερ.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανακοίνωσε μια σύντομη λίστα υποψηφίων για τους Ποδοσφαιριστές της Χρονιάς για άνδρες και γυναίκες στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η σύντομη λίστα δημιουργήθηκε έπειτα από διαβούλευση μεταξύ των μελών του τεχνικού τμήματος της TTFA με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Άντον Κορνεάλ και τους αντίστοιχους προπονητές των διαφόρων εθνικών ομάδων που δραστηριοποιήθηκαν το 2022», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης θα κάνει Χριστούγεννα στον τόπο του… εγκλήματος (vid)

Υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα ο Λιβάι έχει… εκτοξευθεί, παίζοντας πλέον ως φορ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, με 8 γκολ σε 14 ματς ενώ έχει κι ένα γκολ στο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ