Παναθηναϊκός: Μέσα Σένκεφελντ και Βέρμπιτς ενόψει ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Μέσα Σένκεφελντ και Βέρμπιτς ενόψει ΟΦΗ

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (28/12).

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, (28/12), για την 15η αγωνιστική της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, με τον πρώτο μάλιστα να αναμένεται να έχει και θέση στο βασικό σχήμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον Ντόρσεϊ

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Τερεζίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ