Πλατανιάς : Χάνει τα ταλέντα του

Πλατανιάς : Χάνει τα ταλέντα του

Τα προβλήματα στον Πλατανιά δεν έχουν τέλος, καθώς η κρητική ομάδα συνεχίζει να χάνει αρκετούς παίκτες της. Τελευταίος ο Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή για τα δεδουλευμένα του.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια ο Πλατανιάς να αποτελούσε μια από τις πιο σταθερές ομάδες στη Σούπερ Λιγκ, όμως η φετινή σεζόν ήταν κάκιστη. Η ομάδα όχι μόνο υποβιβάστηκε στη Football League, αλλά αντιμετωπίζει γενικότερα προβλήματα, με κυριότερο το οικονομικό.

Πολλοί ποδοσφαιριστές των Κρητικών δεν έχουν πληρωθεί ούτε ευρώ μέσα στο 2018 και οι περισσότεροι εξ αυτών καταθέτουν προσφυγές για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Το γεγονός αυτό αποτελεί «αγκάθι» για τον Πλατανιά, καθώς κινδυνεύει να χάσει τα ταλέντα του.

Τελευταίος στη λίστα ο Γιάννης Παπανικολάου, που κατέθεσε προσφυγή για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι παιδί των ακαδημιών του Πλατανιά και έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όπου μέτρησε 12 συμμετοχές και 1 γκολ τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα να σημειωθεί πως ο Παπανικολάου έγραψε το δικό του μήνυμα στα social media…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ