ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά πλάνα για τα… μετόπισθεν και τα δεδομένα με τους τραυματίες

ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά πλάνα για τα… μετόπισθεν και τα δεδομένα με τους τραυματίες

Σε ρυθμούς μεταγραφικής περιόδου ετοιμάζεται να μπει σιγά-σιγά η ΑΕΚ. Τι γίνεται με Γκατσίνοβιτς και Ελίασον.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει μπει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ. Η Ένωση που έχει κάνει το 2/2 απέναντι σε Λαμία και Βόλο, έχει δει τη διαφορά από την κορυφή να πέφτει στους τέσσερις βαθμούς, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ωστόσο έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους και στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Ο τραυματισμός του Μοχαμάντι στο Μουντιάλ, υποχρεώνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κινηθούν άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Ιρανός στο αριστερό άκρο της άμυνας για περίπου δύο μήνες.

Διαβάστε επίσης: Οι νίκες είναι δέκα, αλλά για ποιες ακριβώς μιλάμε;

Αντιθέτως, όσον αφορά τα στόπερ, στην Ένωση δεν «καίγονται» για μεταγραφή μέσα στον Γενάρη, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μήτογλου το τελευταίο διάστημα έχουν δώσει στον Αλμέιδα τις λύσεις που έψαχνε.

Από την άλλη, ένα μέρος της προσοχής των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται και στους τραυματίες Γκατσίνοβιτς και Ελίασον που είναι καταλυτικοί. Τα νέα είναι ευχάριστα και για τους δύο, καθώς ο Σέρβος ήδη νιώθει καλύτερα και στα τέλη του Γενάρη αναμένεται να μπει και πάλι στις προπονήσεις. Ο Σουηδός από την άλλη, έχει βγάλει την προστατευτική μπότα και μάλιστα έχει ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο, με την επιστροφή του να αναμένεται στα μέσα του Φλεβάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ