Πλήγμα στον ΠΑΟΚ πριν τον Άρη!

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ πριν τον Άρη!

Απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα».

Την προετοιμασία του για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον Άρη (4/1, 20:00) συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Φελίπε Σοάρες να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, τον Τσαούση να παθαίνει θλάση, αλλά και τον Ομάρ Ελ Καντουρί να παραμένει στα… πιτς.

Η τελευταία μέρα του 2022 βρήκε την ομάδα του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία να προετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Μετά την προθέρμανση και ένα παιχνίδι κατοχής, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Την ώρα που το ένα έκανε δουλειά στην επιθετική τακτική, το άλλο δούλευε στον τομέα της φυσικής κατάστασης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Ο Φιλίπε Σοάρες μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αντίθετα οι εξετάσεις του Μάριου Τσαούση, μετά από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών το επόμενο διάστημα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Την Πρωτοχρονιά ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ