«Είμαστε Παναθηναϊκοί και πάμε γήπεδο παρέα» – Μπισμπίκης και Στάνκογλου μίλησαν για την κοινή τους αγάπη (vid)

«Είμαστε Παναθηναϊκοί και πάμε γήπεδο παρέα» – Μπισμπίκης και Στάνκογλου μίλησαν για την κοινή τους αγάπη (vid)

Οι Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου μίλησαν για τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο...

«Γνωριζόμασταν από πριν. Αρκετά χρόνια πριν» απάντησαν στην Κατερίνα Καινούργιου που τους συνάντησε στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και σκέφτηκε να τους ρωτήσει αν κάνουν παρέα και έξω.

«Οπότε, ναι, βρισκόμαστε, κάνουμε παρέα έξω, έχουμε κοινούς γνωστούς και πηγαίνουμε και γήπεδο μαζί…».

Κάπου εκεί ήταν που η Καινούργιου πιάστηκε αδιάβαστη, αφού τους ρώτησε τι ομάδα είναι: «Παναθηναϊκοί! Δεν το συζητάμε. Παναθηναϊκοί και οι δύο, εντάξει δεν το ρωτάς αυτό!».

Το απόσπασμα μετά το 2’50» στο βίντεο:

Αναφορικά με τον μεγάλο έρωτα που ζει ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, ο ηθοποιός δήλωσε: «Θα της αφιέρωνα το «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω ένα ανυπόφορο μέσα μου, μια αγωνία, όταν είμαι μαζί της, δημιουργείται μια ψυχική γέφυρα και αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει».

Ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε τότε: «Και δεν γίνεται ανυπόφορος και σε εμάς. Τώρα είναι γλυκός».

Όσο για τους ανθρώπους που τους απαθανατίζουν σε προσωπικές τους στιγμές, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως έχει σταματήσει και παράσταση για να ζητήσει να κατεβάσουν το κινητό, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολλοί μη επαγγελματίες που τραβούν φωτογραφίες με σκοπό το οικονομικό τους όφελος.

«Αν δεν ζεις αυτό που θες, ζεις τις ζωές των άλλων. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μειώνουμε τις αξίες της ζωής, δεν χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Βανδή. «Ναι, αρκεί να μη χρειαστεί να τραγουδήσω», είπε.






Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ