Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει ανοίγματα που «ζαλίζουν» ακόμα και τον… Μπισμπίκη! (pics)

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει ανοίγματα που «ζαλίζουν» ακόμα και τον… Μπισμπίκη! (pics)

Αυτά βλέπει στο instagram η Βανδή και σκάει από την ζήλεια της για την ηθοποιό

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Στρατή στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ρόλο που έχει ο γνωστός σε όλους πλέον Βασίλης Μπισμπίκης.

Η πανέμορφη ηθοποιός από την πρώτη κιόλας στιγμή που έκανε την εμφάνιση της μέσα από την νέα σειρά του Alpha κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, σε συνδυασμό με την βαθιά φωνή της, αλλά και με την ερμηνεία της, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε καθηλωτική, έχει κάνει την ηθοποιό ένα πρόσωπο που ο κόσμος λατρεύει να παρακολουθεί.

Ο ρόλος που έχει στην σειρά και φυσικά ο συμπρωταγωνιστής της Βασίλης Μπισμπίκης, έχουν κάνει την Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι ένα από το πιο χοτ ονόματα της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ και στο μέλλον.

Άλλωστε άθελα της, η τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αφού όλοι βρίσκουν τρόπο να παρερμηνεύουν τα πάντα από αυτά που συμβαίνουν στην σειρά και να προσπαθούν να τα μπλέξουν με την πραγματικότητα και την σχέση του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός άλλωστε έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που μεγαλώνει διαρκώς και γεμίζει και τον λογαριασμό της στο instagram.

Εκεί μέσα άλλωστε μπορεί να την απολαύσει κάποιος πολύ καλύτερα απ’ ότι θα την δει στην τηλεοπτική σειρά και εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό.

Δείτε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ