Νέο μπάσιμο Παναθηναϊκού για Αντούνα – 4.7 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι από το «τριφύλλι»

Νέο μπάσιμο Παναθηναϊκού για Αντούνα – 4.7 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι από το «τριφύλλι»

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να κάνει δικό του τον Ουριέλ Αντούνα ο Παναθηναϊκός.

Σε πρώτο κάδρο για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ουριέλ Αντούνα. Εδώ και καιρό ο 25χρονος παίκτης έχει γυαλίσει στους «πρασίνους», με τους Μεξικανούς να κάνουν λόγο για νέα πρόταση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα σενάρια συνεχίζονται και όπως αναφέρει το ESPN του Μεξικού, ο Παναθηναϊκός έκανε νέο μπάσιμο για την απόκτηση του Αντούνα. Οι «πράσινοι» φέρονται να έκαναν πρώτη προσφορά για εξάμηνο δανεισμό του 25χρονου εξτρέμ και υποχρεωτική αγορά για 4 εκατ. δολάρια (3,75 εκατ. ευρώ) το καλοκαίρι, παραχωρώντας ποσοστό μεταπώλησης 20% στους Μεξικανούς. Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση και όπως αναφέρει το έγκυρο δίκτυο, το τριφύλλι επέστρεψε προσφέροντας με την ίδια φόρμουλα 5 εκατ. δολάρια (4,7 εκατ. ευρώ) και παραχώρηση 25% μεταπώλησης στον σύλλογο του Μεξικού.

Οπως υπογραμμίζει το ESPN και η δεύτερη «πράσινη» πρόταση δεν έγινε αποδεκτή. Ωστόσο, πλησιάζει πιο πολύ στα «θέλω» της Κρουζ Αζούλ. Οι επόμενες μέρες στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση θα είναι κρίσιμες, με τον Παναθηναϊκό να επιχειρεί τα πάντα για την απόκτηση του 25χρονου παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ