Ο «δρόμος» για το μέλλον

Ο «δρόμος» για το μέλλον

Η ανανέωση συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ φανερώνει και το πλάνο που έχουν οι Αγγελόπουλοι για τα επόμενα χρόνια.

Η ταινία «επιστροφή στο μέλλον» έσπασε τα ταμεία πριν από 40 χρόνια και είχε κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μια… παραλλαγή του συγκεκριμένου τίτλου και πιο συγκεκριμένα το «παραμονή στο μέλλον» δείχνει το δρόμο στον οποίο κινείται ο Ολυμπιακός έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο 2025.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ήταν μια πολύ σπουδαία κίνηση των ερυθρόλευκων καθώς ο φόργουορντ της ομάδας του λιμανιού είναι ο MVP αυτή την περίοδο στην Ευρωλίγκα.

Οι επιδόσεις του «τρελαίνουν» κόσμο και οι Αγγελόπουλοι φρόντισαν να συμφωνήσουν με τον παίκτη για επέκταση της συνεργασίας τους.

Η συγκεκριμένη είδηση δημιούργησε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς όλοι αντιλαμβάνονται πως η ανανέωση του Βεζένκοφ δείχνει το δρόμο για το μέλλον.

Κι αυτό διότι λειτουργεί ως ένας ακόμα «κρίκος» της ερυθρόλευκης «αλυσίδας» με ορίζοντα το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τότε έχει υπογράψει συμβόλαιο ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, με τους προέδρους των ερυθρόλευκων να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα προπονητή.

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά ότι νέο συμβόλαιο (μέχρι το 2025) έχει υπογράψει και ο «πύργος» των πρωταθλητών Ελλάδας, Μουσταφά Φαλ, που συνεχίζει σε εντυπωσιακούς ρυθμούς την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι.

Επισημαίνοντας ότι ο Τόμας Γουόκαπ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (μέχρι το 2024) ίσως να δούμε και τον Αμερικανό να προχωρά σε επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, καθώς έχουν ήδη ακουστεί πολλά γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Κώστας Σλούκας είχε βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά οι πρόεδροι του Ολυμπιακού ίσως… ήδη να ετοιμάζουν το επόμενο «δώρο» στους οπαδούς της ομάδας με μια ανακοίνωση και για τον κορυφαίο γκαρντ, ενώ το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τον Κώστα Παπανικολάου.

Η ουσία για τους ερυθρόλευκους είναι ότι παραδίδουν μαθήματα για τον τρόπο που πρέπει να κινείται μια ομάδα, ώστε να έχει την απαιτούμενη συνέχεια. Και με τις ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και με τις επιλογές που έχουν κάνει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να κρατήσουν τον «κορμό» τους κι αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Έγινε πράξη το περασμένο καλοκαίρι κι όπως αποδεικνύουν οι κινήσεις του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, το πλάνο δεν έχει αλλάξει.

Το μέλλον είναι εδώ για τον Ολυμπιακό και περιλαμβάνει παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις τους κι αυτό «μετράει» πολύ στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων.

Έτσι, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν έναν ακόμα λόγο να πανηγυρίζουν κι αυτός είναι φυσικά η επέκταση της συνεργασίας των πρωταθλητών με τον Βεζένκοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ