«Συμφωνία Βατσλίκ – Άλκμααρ, περνάει από εξετάσεις και υπογράφει»

«Συμφωνία Βατσλίκ – Άλκμααρ, περνάει από εξετάσεις και υπογράφει»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τσέχοι, ο Τόμας Βατσλίκ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την Αλκμααρ.

Ετοιμος να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει μόνιμα στην Ολλανδία και την Αλκμααρ είναι ο Τόμας Βατσλίκ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τσέχοι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «iSport.cz», ο έμπειρος τερματοφύλακας έχοντας πάρει την έγκριση του Ολυμπιακού, συμφώνησε με την Αλκμααρ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Διαβάστε επίσης: Το 2022 για τον Ρονάλντο ήταν μια χρονιά «εφιάλτης»

Εάν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα στην Τσεχία, ο Τόμας Βατσλίκ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έχοντας καταγράψει 57 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στα 19 από τα 57 ματς που έπαιξε ο 33χρονος κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο Τόμας Βατσλίκ ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021, μετά το Euro στο οποίο είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Τσεχίας, ενώ εάν κλείσει τελικά στην Αλκμααρ, θα έχει ως συμπαίκτες του δυο Έλληνες. Τον Χατζηδιάκο και τον Παυλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ