Χαμός στη Λιβαδειά: Ξέφυγε η κατάσταση – Ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο για οπαδό (pics)

Χαμός στη Λιβαδειά: Ξέφυγε η κατάσταση – Ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο για οπαδό (pics)

Απίστευτες σκηνές στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Ελληνικό ποδόσφαιρο… 2023 στην Λιβαδειά. Και εικόνες σοκ με αποκορύφωμα την είσοδο ασθενοφόρου στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να παραλάβει οπαδό του Παναθηναϊκού.

Ναι, δυστυχώς ξέφυγε για τα καλά η κατάσταση στη Λιβαδειά στην ανάπαυλα της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι ισχύει με τον Βατσλίκ και την Αλκμααρ

Ήταν απο νωρίς έκρυθμη η κατάσταση στο γήπεδο του Λεβαδειακού με μεγάλη ένταση έξω απο το γήπεδο αλλά και στις κερκίδες: Μάλιστα για αυτόν ακριβώς τον λόγο η «σέντρα» της αναμέτρησης καθυστέρησε για τέσσερα-πέντε λεπτά.

Υπήρξε ένας πρώτος κύκλος επεισοδίων που φάνηκε να τελειώνει εκεί. Με τη λήξη του ημιχρόνου όμως  η κατάσταση ξέφυγε εντελώς.  Υπήρξε εκ νέου ένταση έξω ακριβώς απο τη θύρα των φιλοξενούμενων. Εκεί η Αστυνομία έκανε νέα εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα αλλά τελικά και εικόνες χάους.

Η ατμόσφαιρα έγινε αφόρητη και αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού πήδηξαν τα κάγκελα και βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.

Κάποια στιγμή μέσα σε χάος εμφανίστηκε ένα ασθενοφόρο το οποίο διέσχισε σχεδόν ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να παραλάβει έναν οπαδό που ήταν ξαπλωμένος στο χορτάρι (σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες είχε λιποθυμικό επεισόδιο). Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι οπαδοί που είχαν λιποθυμικό επεισόδιο ήταν δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ