Ολυμπιακός: Τι ισχύει με τον Βατσλίκ και την Αλκμααρ

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με τον Βατσλίκ και την Αλκμααρ

Τι αναφέρουν στην Ολλανδία για τον Τσέχο και την Αλκμααρ και τι πραγματικά ισχύει για τον 33χρονο τερματοφύλακα.

«Ο Τόμας Βατσλίκ συμφώνησε με την Άλκμααρ και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράφει», ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης (3/1) η τσέχικη ιστοσελίδα «iSport.cz».

Μια είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με την Ελβετία.

Διαβάστε επίσης: Στην παραλία με τους γιους του για μπάλα ο Μαρσέλο (vids)

Οι Ολλανδοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του 33χρονου τερματοφύλακα στην ομάδα των Παυλίδη και Χατζηδιάκο, αλλά τι πραγματικά ισχύει για τον Τσέχο και την Αλκμααρ; Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει όντως έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Τόμας Βατσλίκ, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο και σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα περί συμφωνίας του έμπειρου πορτιέρο με την Αλκμααρ.

Ο διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος έχει μπει πλέον στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους Ερυθρόλευκους, προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Τσέχος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη υπερακανθίου τένοντα στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ελβετία για το Nations League, βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξης και δουλεύει με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τι θα γίνει κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ουδείς γνωρίζει, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον Τσέχο και την Αλκμααρ ή με κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού.

O Τόμας Βατσλίκ είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021 μετά το Euro, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και μάλιστα αναδείχθηκε ως κορυφαίος πορτιέρο της διοργάνωσης από την Equipe. Συνολικά με τα χρώματα των Πειραιωτών μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει 57 συμμετοχές, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να κρατάει 19 φορές ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ