Στάικος: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ»

Στάικος: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ»

Ο Θανάσης Στάικος τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ όπως είπε η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ, για την 16η αγωνιστική της Super League, με τον προπονητή των Ηπειρωτών, Θανάση Στάικο, να αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε της αναμέτρησης πως οι τρεις βαθμοί δίνουν μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα του, η οποία όπως υποστήριξε θα μπορούσε να έχει βρει κι άλλο γκολ.

Όσα είπε ο Στάικος στην κάμερα της NOVA:

Διαβάστε επίσης: Οι γκολάρες Μπακαμπού και Φορτούνη για το 2-0 του Ολυμπιακού (vids)

«Το να κερδίζουμε την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ σημαντικό για εμάς, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο όπως έχουμε δει. Μας γεμίζει αισιοδοξία αυτή η νίκη και μας δίνει ψυχολογική ώθηση. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Όλοι δώσανε τη ψυχή τους. Παρά τη μεγάλη νίκη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα, δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που υιοθέτησε ο ΠΑΣ:

«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ πιέζει πολύ ψηλά, ειδικά όταν ανακτά την κατοχή γίνεται πολύ επικίνδυνη. Επιλέξαμε να μη χτίσουμε παιχνίδι από την άμυνα μας όπως κάνουμε συνήθως και να μπορέσουμε να παίξουμε συνδυαστικά σε ανοιχτό γήπεδο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, είχε και η ΑΕΚ όμως κάποιες ευκαιρίες».

Για τα τέσσερα γκολ που έχει βρει απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

«Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είδαμε πως ήμασταν πιο συμπαγής και πιο ορθολογική ως ομάδα, μας βοήθησε η διακοπή. Πάντα δημιουργούσαμε ευκαιρίες, θέλουμε όμως να αρχίσουμε να χτίζουμε με το μηδέν στη άμυνα και να μείνουμε στην κατηγορία χωρίς προβλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ