Αραούχο: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερό – Νίκη με κάθε τρόπο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Αραούχο: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερό – Νίκη με κάθε τρόπο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Σέρχιο Αραούχο παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ τα έκανε όλα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στη NOVA μετά την ήττα της ΑΕΚ στα Γιάννενα και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι πήγαν όλα λάθος στο πρώτο ημίχρονο ενώ ξεκαθάρισε ότι η Ένωση πρέπει να πάρει το ντέρμπι πάση θυσία.

Διαβάστε επίσης: «Η ΑΕΚ κλείνει τον Κικάνοβιτς με 1,9 εκατ. ευρώ» (pic)

Όσα είπε ο Αραούχο:

Τι πήγε στραβά απόψε;

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερό από τη δική μας πλευρά. Είχαμε τόσες ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αντίθετα με τον αντίπαλο. Τώρα πρέπει να σωπάσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο;

«Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν κάναμε τίποτα σε ό,τι δουλέψαμε. Δεν κάναμε τίποτα! Πρέπει να σωπάσουμε, να στρωθούμε στη δουλειά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Τι σημαίνει αυτή η ήττα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε. Να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο σχετικά με την εικόνα ΑΕΚ απόψε. Δεν θύμιζε την ΑΕΚ στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχετε μας εμπιστοσύνη, θα στρωθούμε στη δουλειά και στο τέλος θα κερδίσουμε. Αυτό λέω και στην οικογένειά μου».

Για τις πολλές τελικές, αλλά τα λίγα γκολ που βάζει βάσει των πολλών τελικών που έχει;

«Όταν δημιουργείς 17 τελικές και κάνεις ένα γκολ τα λέει όλα. Ο αντίπαλος έκανε λιγότερες και έβαλε δυο. Μπορεί να είχαμε έλλειψη τύχης, αλλά είχαμε θέμα και σε άλλα πράγματα. Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Αν κερδίζαμε απόψε η διαφορά θα έμεινε στους 4 βαθμούς από τον ΠΑΟ. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Αν κερδίζαμε και τον ΠΑΟ θα πηγαίναμε στον ένα βαθμό. Τώρα σωπαίνουμε συνεχίζουμε τη δουλειά. Στην ΑΕΚ ποτέ τα πράγματα δεν έρχονταν εύκολα όταν διεκδικούσε κάτι! Συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ