«Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού η Κρούζ Αζούλ – Ζητάει 7 εκατ. για Αντούνα»

«Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού η Κρούζ Αζούλ – Ζητάει 7 εκατ. για Αντούνα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ απέρριψε για δεύτερη φορά την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα και ζητάει 7 εκατ. δολάρια.

Νέα δημοσιεύματα από το Μεξικό αναφέρουν πως η Κρουζ Αζούλ δεν δέχθηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα και αξιώνει το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Record, ενώ υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη είδηση που είχε βγει από το Μεξικό σχετικά με την υπόθεση ανέφερε ότι υπήρχε συμφωνία στους βασικούς οικονομικούς όρους της επικείμενης μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης: Μια Κυριακή που έχει να… πει πολλά

Τώρα η Record, η οποία αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση αναφέροντας πως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» και η υπόθεση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Το ποσό τον 7 εκατ. δολαρίων πάντως είναι προφανές πως φαντάζει απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό, που ωστόσο «ψάχνει» να κάνει μια οικονομική υπέρβαση με την απόκτηση του Αντούνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κρούζ Αζούλ έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το άλλο 50% η Τσίβας Γουαδαλαχάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ