«Ο Αντούνα θέλει να φύγει, 5 εκατ. ευρώ δίνει ο Παναθηναϊκός»

«Ο Αντούνα θέλει να φύγει, 5 εκατ. ευρώ δίνει ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, ο Ουριέλ Αντούνα πιέζει την Κρούζ Αζούλ για να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

Μάχη για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα δίνει ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να πιέζουν την Κρουζ Αζούλ να αποδεχθεί την πρότασή τους και να παραχωρήσει τον 25χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Ουριέλ Αντούνα, με την μεξικάνικη ομάδα, όμως, να ζητάει 9 εκατ. ευρώ, για να πει το πολυπόθητο «ναι».

Διαβάστε επίσης: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει τον Μαρσέλο στην Αλ Νασρ» (pic)

Στη μάχη που δίνουν για την απόκτηση του 25χρονου, οι Πράσινοι έχουν σύμμαχό τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, πιέζει με τον τρόπο του για να αποχωρήσει από την Κρουζ Αζούλ και να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Μεξικό, ο διεθνής εξτρέμ προπονήθηκε μόνος του, πιέζοντας με αυτό τον τρόπο την Κρούζ Αζούλ, που δεν δείχνει διατεθειμένη, προς το παρόν, να ρίξει τις απαιτήσεις της για να γίνει ο… γάμος του Τριφυλλιού με τον Αντούνα.

Η υπόθεση του 25χρονου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες οριστικά, με τον Παναθηναϊκό να «καίγεται» για την απόκτηση ακραίου επιθετικού. Ενός παίκτη που θα έρθει στην Ελλάδα, θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς και θα κάνει τη διαφορά, βοηθώντας το Τριφύλλι στη μάχη που δίνει για την απόκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ