Ο περιζήτητος Πιερ Κούντε: Το limit up από το Μουντιάλ και οι προτάσεις (vid)

Ο περιζήτητος Πιερ Κούντε: Το limit up από το Μουντιάλ και οι προτάσεις (vid)

Το Μουντιάλ και οι ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον Ολυμπιακό ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές του Πιερ Κούντε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ηταν ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μέσω του Μουντιάλ μάλιστα ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο λόγος για τον Πιερ Κούντε.

Ο 27χρονος μέσος της πειραϊκής ομάδας αγωνίστηκε στα δύο από τα τρία παιχνίδια των ομίλων και μάλιστα ως βασικός, με τον άσο των πρωταθλητών να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και να τραβάει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Ο «περιπατητής» Μέσι και το know how: Πώς ο «pulga» παίζει σε αυτό το επίπεδο στα 35 του; (pics, vids)

Ο Πιερ Κούντε έπαιξε για 67 λεπτά στο παιχνίδι του Καμερούν με την Σερβία (3-3), αλλά και για 68 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Βραζιλία (1-0), με τον μέσο του Ολυμπιακού να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις με τα «αδάμαστα λιοντάρια» στα γήπεδα του Κατάρ και το όνομά του 27χρονου άσου να γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης στην ευρωπαϊκή αγορά.







Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον για τον διεθνή χαφ από τρεις ομάδες, οι οποίοι έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομα του Πιερ Κούντε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πάντως, ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 27χρονου μέσου, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει το επόμενο διάστημα, όταν… ανοίξει και τυπικά το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Αφρικανού άσου έχει παίξει φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου ο Πιερ Κούντε ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Καμερούν, αλλά φυσικά και οι πολλές ευρωπαϊκές συμμετοχές που έχει φέτος με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις σε Champions League και Europa League, με τις εμφανίσεις να είναι πολύ καλές και να ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.







Συνολικά φέτος με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 που ήρθε στην Ελλάδα έχει παίξει σε 39 αγώνες με τα ερυθρόλευκα, έχοντας 1 ασίστ σε 1.788 λεπτά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον Πιερ Κούντε γράφτηκαν αρκετά ρεπορτάζ στο εξωτερικό το περασμένο καλοκαίρι, με το όνομά του να μπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Η Μπόχουμ από τη Γερμανία, όπου ο Καμερουνέζος μέσος έχει πολύ καλό όνομα λόγω της παρουσίας του στην Μάιντς (70 συμμετοχές 4 γκολ, 1 ασίστ), η Τζένοα από την Ιταλία, αλλά και αρκετές τούρκικες ομάδες, φέρονται να ενδιαφέρθηκαν για τον άσο του Ολυμπιακού.







Ενδιαφέρον που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος παρέμειναν σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον μια ακόμα έξτρα λύση για τα χαφ, καθώς ο Παϊτίμ Κασάμι είναι πλέον υγιής και μάλιστα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στα δύο φιλικά που έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι στην Ισπανία με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ