Ο Ρέαμπτσιουκ… κρίνει τη μεταγραφή του αριστερού μπακ

Ο Ρέαμπτσιουκ… κρίνει τη μεταγραφή του αριστερού μπακ

Όλα τα δεδομένα για την αριστερή πτέρυγα της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Ρέαμπτσιουκ που είναι το «κλειδί» και τα ονόματα που «παίζουν»...

Ο Ολυμπιακός παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις «τρέχει» και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, προκειμένου να ενισχυθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν στις θέσεις όπου υπάρχει ανάγκη. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο λοιπόν είναι ειλημμένη η απόφαση να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας αριστερός μπακ, ενώ ανάλογα τι θα γίνει και με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν αποκλείεται να κινηθούν οι Πειραιώτες για δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έχουν στη λίστα τους για την αριστερή πτέρυγα συγκεκριμένους παίκτες, όμως αυτός που… κρίνει τα πάντα είναι ο Μολδαβός μπακ των ερυθρόλευκων. Ο Ρέαμπτσιουκ είναι το «κλειδί» για το τι και πόσους παίκτες θα πάρει αριστερά ο Ολυμπιακός και ο λόγος είναι ότι έχει κρούσεις από Ιταλία, Τουρκία και εσχάτως και Γαλλία.

Τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα όσον αφορά το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όμως εξαρτάται από τον Μολδαβό. Εφόσον ο Ρέαμπτσιουκ αποχωρήσει τον Ιανουάριο τότε οι Πειραιώτες θα κινηθούν για δυο παίκτες. Η προσπάθεια που θα γίνει θα είναι να αποκτηθεί ένας εκ των Λάτο ή Σουάζο, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr και πιθανότατα ο δεύτερος να είναι ο Τόφολο.

Σε αυτή την περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι στην κορυφή της λίστας τους έχουν τον Λάτο της Βαλένθια, ο οποίος όμως δεν είναι σίγουρος για το αν θέλει να αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του την Ισπανία. Ο Ολυμπιακός πάντως θα προσπαθήσει την περίπτωση του, έχει ήδη μιλήσει με τη Βαλένθια και θα κυνηγήσει το deal.

Αν η κατάσταση με τον Λάτο όμως δεν αλλάξει και επιμείνει στο ότι θέλει να παραμείνει στην Ιβηρική τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Σουάζο, μαζί με αυτή του Τόφολο. Στην περίπτωση όμως που ο Ρέαμπτσιουκ παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον δεν αποχωρήσει από το λιμάνι, τότε οι Πειραιώτες δεδομένα θα κινηθούν για έναν αριστερό μπακ και το πιο πιθανό σενάριο ο «εκλεκτός» να είναι ο Τόφολο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν «παίζει» κάποιο άλλο όνομα σαν εναλλακτική.

Η κατάσταση λόγω… Ρέαμπτσιουκ δεν είναι ξεκάθαρη προς το παρόν, όμως μέχρι την επόμενη βδομάδα το θέμα της ενίσχυσης στα αριστερά της άμυνας του Ολυμπιακού θα έχει κλείσει, είτε χρειαστεί να προχωρήσει σε μία κίνηση, είτε σε δύο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ