Νέα σενάρια για ΑΕΚ και Κιάνου Μπάκους

Νέα σενάρια για ΑΕΚ και Κιάνου Μπάκους

Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο Κιάνου Μπάκους.

Η ΑΕΚ  σκανάρει την αγορά για τη μεταγραφική της ενίσχυση, με τα πρώτα ονόματα να κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνιση τους.

Κάπως, έτσι προέκυψαν και οι νέες φήμες από τη Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Daily Record, φέρνει (ξανά) στο κατώφλι των «κιτρινόμαυρων» τον Κιάνου Μπάκους της Σεντ Μίρεν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέαμπτσιουκ… κρίνει τη μεταγραφή του αριστερού μπακ

«Η Σεντ Μίρεν προετοιμάζεται για προσφορές για τον Αυστραλό διεθνή Κιάνου Μπάκους, αφού εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Η Ρέιντζερς, η Γάνδη και η ΑΕΚ έχουν όλοι πιστωθεί ότι ενδιαφέρονται για τον 24χρονο Socceroo, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2024», υπογραμμίζουν στο Νησί.

Ο Μπακους παίζει στη θέση του αμυντικού χαφ και είναι διεθνής με την εθνική Αυστραλίας. Ο ύψους 1,78 μ χαφ έχει γεννηθεί στις 7 Ιουνίου του 1998 και ανήκει στον σκωτσέζικο σύλλογο από το καλοκαίρι. Στη Σεντ Μίρεν μετακόμισε με μεταγραφή από την Γουέστερν Σίνδεϊ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024.

Στο Μουντιάλ με την Αυστραλία πήρε χρόνο συμμετοχής και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του (κόντρα σε Γαλλία, Τυνησία, Δανία και Αργεντινή). Την εφετινή αγωνιστική περίοδο μετράει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σκωτίας και 1.386 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει σημειώσει και δυο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ