Ίνγκασον: «Αξίζαμε μεγαλύτερο προβάδισμα κόντρα στον Άρη – Αφιερωμένο στον κόσμο μας» (vid)

Ίνγκασον: «Αξίζαμε μεγαλύτερο προβάδισμα κόντρα στον Άρη – Αφιερωμένο στον κόσμο μας» (vid)

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη και τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του άξιζε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη επί του Άρη ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε φυσικά τη χαρά του για το ιδανικό ποδαρικό της ομάδας του στο νέο έτος.

Ο Ισλανδός αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στον ηγετικό του ρόλο εντός αγωνιστικού χώρου ενώ τόνισε πως το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέαμπτσιουκ… κρίνει τη μεταγραφή του αριστερού μπακ

Όσα είπε ο Ίνγκασον:

Για τη νίκη επί του Άρη στο πρώτο παιχνίδι του 2023:

«Φανταστικός τρόπος να ξεκινήσεις τη χρονιά. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον λαό του ΠΑΟΚ, γιατί ξέρω πόσο σημαντική είναι για αυτούς. Την περσινή σεζόν δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια, ειδικά στην Τούμπα. Είμαστε χαρούμενοι, θα το απολαύσουμε απόψε (σ.σ. χθες, 4/1) αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο (7/1) με αντίπαλο τη Λαμία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος:

«Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άρη η εμφάνιση μας ήταν φανταστική, μια από τις καλύτερες φετινές μας. Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο δεύτερο μέρος, ειδικά από το ότι χάσαμε κομμάτι της ενέργειας και της επιθετικότητας που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά δώσαμε τη μπάλα στον Άρη κι έπρεπε να υπερασπιστούμε την εστία μας. Επειδή γνωρίζω τι μπορεί να κάνει η ομάδα, πρέπει να μάθουμε να παίζουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, για 80-90 λεπτά και να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε δύο, τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν μια διαφορετική ιστορία».

Για τις οδηγίες και τις φωνές στους συμπαίκτες, του αλλά και το γεγονός πως είναι ένας εκ των αρχηγών:

«Ο λαιμός μου υποφέρει λίγο, εξαιτίας αυτών, αλλά πρέπει να προσπαθώ να κρατήσω τους συμπαίκτες μου σε εγρήγορση. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Άρη ξοδέψαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε φάσεις και αξίζαμε να έχουμε μεγαλύτερο προβάδισμα, για να το κάνουμε πιο εύκολο για εμάς στο δεύτερο μέρος. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και τη θέληση να βελτιωθούμε ως ομάδα. Τώρα προέχει η αποκατάσταση και η αποθεραπεία ενόψει Λαμίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ