Κορμπεράν: «Δεν μετανιώνω που πήγα στον Ολυμπιακό» (pic)

Κορμπεράν: «Δεν μετανιώνω που πήγα στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην Ισπανία για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν μετανιώνει ενώ αναφέρθηκε και στον χαμένο τελικό ανόδου κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» παραχώρησε ο Κάρλος Κορμπεράν ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως δεν μετανιώνει που ήρθε στους Πειραιώτες ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει ξαναδεί τον περσινό τελικό ανόδου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον (vid)

Όσα είπε ο Κορμπεράν:

-Η περιπέτειά σου στον Ολυμπιακό δεν πήγε όπως περίμενες. Μετανιώνεις που έκανες αυτό το βήμα;

«Δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήταν μια εμπειρία που μου άφησε πολλά να μάθω ως προπονητής. Ήταν μια ομάδα που προερχόταν από μια ασυνήθιστη προετοιμασία, σε μια διαδικασία αλλαγής και έπρεπε να προσαρμοστεί. Υπάρχουν σύλλογοι στους οποίους μόνο τα αποτελέσματα σού δίνουν το χρόνο να αναπτύξεις μια ιδέα για το παιχνίδι και το ξέραμε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τη συνέχεια που θέλαμε».

-Σε κάθε περίπτωση, μείνατε μόλις ένα μήνα χωρίς ομάδα. Δεν μπορείτε να παραπονεθείτε…

«Εμείς οι προπονητές μας αρέσει να είμαστε ενεργοί και, ευτυχώς, ως αποτέλεσμα των όσων πετύχαμε με τη Χάντερσφιλντ, η Γουέστ Μπρομ επικοινώνησε μαζί μου».

-Πού είναι το ταβάνι σου ως τεχνικός;

«Εξαρτάται από τον εαυτό μας και τις καταστάσεις που βιώνουμε. Το ταβάνι το βάζουμε εμείς και οι αποφάσεις που παίρνουμε».

– Παρακολουθήσατε ξανά τον τελικό ανόδου εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ;

«Όχι. Πρέπει να είναι το μόνο παιχνίδι που δεν έχω δει εκ των υστέρων. Αφενός γιατί τελείωσε η παρουσία μας και αφετέρου λόγω της άσχημης γεύσης που μου άφησε. Το έζησα όμως με τόση ένταση που το έχω τρομερά χαραγμένο στη μνήμη μου».

-Με τον καιρό, αυτή η πικρή γεύση μετατρέπεται σε γλυκόπικρη;

«Είναι μια χαμένη ευκαιρία που λυπάται κανείς. Είμαι όμως άνθρωπος που αποδέχομαι τα πράγματα όπως συμβαίνουν και ψάχνω γιατί γίνονται όπως γίνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ