Με Ρότα η αποστολή της ΑΕΚ για Παναθηναϊκό (Pic)

Με Ρότα η αποστολή της ΑΕΚ για Παναθηναϊκό (Pic)

Ο Λάζαρος Ροτα ακολούθησε μέρος του προγράμματος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μέσα και ο Μάνταλος.

Με μία ευχάριστη έκπληξη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό (8/1, 19:30). Ο Λάζαρος Ρότα ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε όλη την εβδομάδα, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και μπήκε στην αποστολή για το ματς με τους «πράσινους».

Μέσα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος που ξεπέρασε τη θλάση ενώ θυμίζουμε πως επιστρέφει και ο Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια απόντες Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι πρώτος στη βαθμολογία, είναι πρώτος παντού ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα (vids)

Παρά την επιστροφή του Ρότα η λογική λέει πως ο Σιντιμπέ θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας λόγω του ότι είναι πιο έτοιμος ενώ η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς, θα είναι πιθανότατα η επιστροφή του Σιμάνσκι στην ενδεκάδα, με τον Φερνάντες να μένει στον πάγκο και τον Πολωνό να κάνει δίδυμο στον άξονα με τον Γιόνσον.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο και Φερνάντες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ