«Χαμός» με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ

«Χαμός» με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ

Γερμανικά... μάτια αναμένεται να βρεθούν απόψε στην «OPAP Arena» για τον Λιβάι Γκαρσία.

Είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της σεζόν, γενικότερα στην Super League, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 9 γκολ.

Ο λόγος για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ που διανύει μια τρομερή σεζόν, έχοντας μπει για τα καλά στο… πετσί του ρόλου του σέντερ φορ που του έχει αναθέσει ο Ματίας Αλμέιδα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Το ντέρμπι των προπονητών: Ματίας Αλμέιδα vs Ιβάν Γιοβάνοβιτς (vids)

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναμένεται να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς η ΑΕΚ θα χρειαστεί να έχει τον Γκαρσία σε μεγάλη βραδιά για να φτάσει στο μεγάλο «τρίποντο».

Μάλιστα, για τον Λιβάι αναμένεται να γίνει και «παρέλαση» από σκάουτερ στην «OPAP Arena». Πιο συγκεκριμένα, άνθρωποι από την Άιντραχτ Φρανφκούρτης και τη Βόλσφσμπουργκ αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τον 25χρονο.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά πάντως που θα έρθουν στην Ελλάδα σκάουτερ για τον Λιβάι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ απέρριψε το καλοκαίρι πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ από την Βόλφσμπουργκ για τον Γκαρσία, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκουν στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ