Πουλάει… τρέλα ο Βόλος: Ανακοίνωση για το μαρς-πέναλτι του Ολυμπιακού

Πουλάει… τρέλα ο Βόλος: Ανακοίνωση για το μαρς-πέναλτι του Ολυμπιακού

Ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου εξέδωσε ανακοίνωση για το καθαρό πέναλτι που έκανε ο Άλχο στην αναμέτρηση με τον καταιγιστικό Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ολυμπιακός είναι καταιγιστικός κόντρα στον Βόλο στο «κατακόκκινο» Πανθεσσαλικό και προηγείται με 3-0 στο ημίχρονο. Την ώρα που οι ερυθρόλευκοι κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, ο Βόλος πουλάει… τρέλα, καθώς εξέδωσε ανακοίνωση για τη φάση του μαρς-πέναλτι που έκανε ο Άλχο στο 4ο λεπτό.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο διαιτητής Παπαπέτρου σφύριξε πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με τα χέρια από τον Άλχο και παρότι έγινε και έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, από την ομάδα της Μαγνησίας έχουν δει άλλη φάση και προφανώς οι άνθρωποι του Αχιλλέα Μπέου εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Η παράβαση είναι πεντακάθαρη και η απόφαση για πέναλτι σωστή εξαρχής, αφού αρχικά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό χέρι του Άλχο και στην συνέχεια γυρίζει το σώμα του και παίζει σε δεύτερο χρόνο την μπάλα και με το δεξί του χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως έχει πλήρης έλεγχος για το διπλό έχει αλλά και έλεγχος επιβεβαίωσης για το αν υπήρξε οφσάιντ στο ξεκίνημα της επίθεσης, με χρήση της τρισδιάστατης γραμμής. Οπότε η ανακοίνωση των γηπεδούχων μοιάζει να είναι περισσότερο για τα μάτια του κόσμου και εκτός λογικής, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες έχουν κάνει εξαιρετικό πρώτο μέρος και είναι μπροστά με 3-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Ντροπή…

Μόνο αυτό αξίζει να αναφέρουμε για την Ελληνική διαιτησία.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ενημερώσει τον κ. Μπένετ για τι επρόκειτο να συμβεί στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό και από τα πρώτα λεπτά επιβεβαιωθήκαμε.

Προφανώς αυτούς τους διαιτητές θέλετε. Να είναι οι “Φιλιππινέζες” των “μεγάλων”»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ