Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μίτσελ για τις μεταγραφές

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μίτσελ για τις μεταγραφές

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την επιβλητική νίκη των πρωταθλητών στον Βόλο, αλλά και για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης των Πειραιωτών.

Σαν… σίφουνας πέρασε από τον Βόλο ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να επικρατούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 4-0, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Μίτσελ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στάθηκε στην βελτίωση που έχει επιδείξει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια. «Είμαστε η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα γκολ και δεχόμαστε τα λιγότερα γκολ, στα τελευταία ματς δεν έχουμε δεχτεί καθόλου γκολ».

Διαβάστε επίσης: Το «πάρτι» του Θρύλου: Τα γκολ του Ολυμπιακού στον Βόλο – Έτσι έγινε το 4-0 (vids)

Ο Ισπανός ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο Πανθεσσαλικό και τη στήριξή του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης των Πειραιωτών. «Αναμένω και ελπίζω να έχω νέα από τη διοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον πρώτο γύρο με 18 γκολ, από την έναρξη του δεύτερου γύρου η ομάδα σας έχει πετύχει πάνω από δέκα γκολ, τι έχει αλλάξει;

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά κυρίως αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Νομίζω αυτή τη στιγμή είμαστε η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και παράλληλα δεχόμαστε τα λιγότερα γκολ, στα τελευταία ματς δεν έχουμε δεχτεί καθόλου γκολ. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές γιατί πιστεύουν σε αυτά που τους λέμε και τις ικανότητές τους, εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές και εκείνοι είναι που κάνουν πράξη τα όσα τους λέμε και δείχνουμε και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι κλειδί για εμάς, ήρθε χιλιάδες κόσμος για να μας στηρίξει και όλα αυτά δείχνουν πως κάτι έχει αλλάξει».

Ως προπονητής και όχι ως επιθετικός όπως υπήρξατε στο παρελθόν, τι είναι πιο σημαντικό να βλέπετε την ομάδα σας να κρατάει το μηδέν στην άμυνα ή να παράγει και να πετυχαίνει πολλά γκολ;

«Αυτό που θέλει ο προπονητής είναι να έχει μία ομάδα η οποία θα είναι δεσμευμένη να στηρίζει τη δουλειά σε όλο το γήπεδο. Όταν δε δέχεται γκολ δεν είναι μόνο δουλειά των αμυντικών, όπως το ίδιο ισχύει και με τα γκολ. Αυτό σημαίνει πως η δουλειά γίνεται συνολικά. Δε γνωρίζω καμία ομάδα η οποία παίζει επιθετικά, σκοράρει και να μην έχει στο ρόστερ της και σπουδαίους αμυντικούς, δεν υπάρχει τέτοια ομάδα. Θέλω να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στον Σωκράτη, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος αρχηγός, ποδοσφαιριστής ο οποίος δείχνει τις ικανότητές του στο γήπεδο και είναι μεγάλο προσόν για εμάς να τον έχουμε».

Στην προετοιμασία όταν μιλούσατε για ενδεκάδα μαζί με τους Φορτούνη, Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες στη θεωρία φάνταζε δύσκολο και στην πράξη το βλέπουμε απολαυστικό, μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τη σύμπραξη αυτήν στην ενδεκάδα;

«Οι παίκτες οι οποίοι έχουν ποιότητα και ικανότητα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις μικρές αλλαγές που τους ζητάμε. Αυτό που τους ζητάμε είναι να προσαρμόζονται σε έναν μικρό χώρο, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα, και το κάνουν καλά γιατί έχουν ποιότητα. Είναι σε καλή κατάσταση και το απολαμβάνουμε αυτό, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στα επόμενα ματς γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, δεν είμαι τόσο τρελός».

Επειδή είμαστε σε μία μεταγραφική περίοδο, θα υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ;

«Αναμένω και ελπίζω να έχω νέα από τη διοίκηση. Δε χρειάζεται όμως τώρα να μιλάμε για μεταγραφές γιατί είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση των ποδοσφαιριστών που έχουμε, εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές και αξίζουν την προσοχή μας αυτήν τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ