Μπακαμπού: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, να συνεχίσουμε έτσι»

Μπακαμπού: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Βόλο και τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικο Στάδιο (4-0), για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι Ερυθρόλευκοι με τα γκολ των Μπιέλ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Μπακαμπού και Ελ Αραμπί, πήραν το τρίποντο και έφτασαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τις τρεις σερί νίκες.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για την βελτίωση που έχει επιδείξει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Έχει αλλάξει πολύ η ψυχολογία της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. «Τώρα τα πράγματα πάνε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακαμπού:

«Έχει αλλάξει πολύ η ψυχολογία της ομάδας από τότε που γυρίσαμε από την προετοιμασία μας στην Ισπανία. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, όπως και οι εμφανίσεις για την ομάδα.

Η ομάδα έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έπρεπε να κάνουμε κάτι μετά την κακή αρχή που κάναμε. Τώρα τα πράγματα πάνε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κοιτάμε πάντα μπροστά. Πρέπει να πάμε μπροστά.

Όλη η επίθεση εξαρτάται τους μεσοεπιθετικούς και στα τελευταία ματς από τους Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ. Δεν μπορεί να τα κάνει μόνος του ένας επιθετικός. Όλη η ομάδα δουλεύει μαζί για να σκοράρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ