Μάντζιος: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή»

Μάντζιος: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή»

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Άρη με 3-0, αναφέρθηκε στην τιμητική υποδοχή που του είχαν ετοιμάσει οι φίλαθλοι της πρώην ομάδας του.

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 27η αγωνιστική της Super League, με τον προπονητή των Αρκάδων να επιστρέφει στο γήπεδο του Άρη ως αντίπαλος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άκης Μάντζιος, ευχαρίστησε τους φιλάθλους την πρώην ομάδας του για την υποδοχή, ενώ μίλησε και για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Απίθανος Κάνααν: Έγραψε ιστορία ξεπερνώντας Ντόρσεϊ και Τόμιτς (vid)

Όσα είπε ο Μάντζιος:

Για την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης και την υποδοχή του κόσμου:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη και για την υποδοχή είναι πολύ ωραίο και τιμητικό. Δύο χρόνια βάλαμε βάσεις και καταφέραμε πολλά πράγματα, το να κάνεις την καλύτερη πορεία τα τελευταία 40 χρόνια νομίζω μιλάει από μόνο του».

Αναφορικά με την εξέλιξη του αγώνα:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Ο Άρης δεν μας πίεσε, αλλά βρήκε δύο γκολ και τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ