Οι αναρτήσεις Χάμες και Μαρσέλο για τον Μπέιλ (vid+pic)

Οι αναρτήσεις Χάμες και Μαρσέλο για τον Μπέιλ (vid+pic)

Τι ανέφεραν οι δύο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού στις αναρτήσεις τους για τον Μπέιλ και την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση του Γκάρεθ Μπέιλ ότι αποχωρεί άμεσα από την ενεργό δράση, με τον Ουαλό να σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών. Μετά από 17 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παρόλο που έχει συμβόλαιο με την LA FC μέχρι το καλοκαίρι.

Μια απόφαση που προκάλεσε «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τους άλλοτε συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο να κάνουν αναρτήσεις στα social media για τον Ουαλό και την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εκπληξη με Σεμέδο

«Τι απίστευτο ταξίδι Γκας. Ήταν μία μεγάλη ευχαρίστηση για μένα το να γράψουμε ιστορία μαζί και να μοιραστούμε τόσο ωραίες στιγμές», ανέφερε στην ανάρτησή του Μαρσέλο, με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να συνοδεύει το μήνυμά του με βίντεο από τον τελικό του Champions League του 2018 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ και την ασίστ που είχε βγάλει στο υπέροχο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ.


«Tι καταπληκτική καριέρα. Ηταν χαρά μου που έπαιξα μαζί σου, Γκας. Σου εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε από την πλευρά του ο Χάμες Ροντρίγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ