Ραγδαίες εξελίξεις: Εκπληξη με Σεμέδο

Ραγδαίες εξελίξεις: Εκπληξη με Σεμέδο

Το όνομα του Πορτογάλου αμυντικού επανέρχεται στην επικαιρότητα…

Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον προπονητή της τούρκικης ομάδας, Ζόρζε Ζέσους να ψάχνει για κεντρικό αμυντικό και να εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου στόπερ.

Η Φενερμπαχτσέ, που βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και τη μισητή της αντίπαλο, Γαλατάσαραϊ, από την οποία μάλιστα χθες γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα με 3-0, θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Μίτσελ λέει όλη την αλήθεια…

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν για την απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ μπακ, με τον Ζόρζε Ζέσους να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο Κατάρ με τα χρώματα της Αλ Ντουχάιλ, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Οπως τονίζουν, όμως, στην Τουρκία, ο Πορτογάλος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και η Φενερμπαχτσέ θα μπορούσε να τον αποκτήσει από την Αλ Ντουχάιλ είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

O Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 7 αναμετρήσεις στο Κατάρ (σ.σ στις 6 ήταν βασικός), γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ζόρζε Ζέσους, αφού οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο έμπειρος τεχνικός έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τους Τούρκους, τον θέλει και στην Φενέρ, καθώς θεωρεί ότι ο Πορτογάλος στόπερ έχει την εμπειρία και την ποιότητα μπορεί για να ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή της ομάδας της γειτονικής χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αλ Ντουχάιλ απέκτησε τον Ρούμπεν Σεμέδο το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό έναντι 3.5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Πορτογάλος κατά την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι πραγματοποίησε συνολικά 94 συμμετοχές, με 7 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 243 ματς, έχοντας 10 γκολ και 2 ασίστ σε 19.968 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ