«Χρυσάφι» της ΑΕΚ για Κουγιατέ – Τι λέει η L’ Equipe

«Χρυσάφι» της ΑΕΚ για Κουγιατέ – Τι λέει η L’ Equipe

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν μεγάλη πρόταση της ΑΕΚ για τον Κίκι Κουγιατέ της Μετς.

Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά για τη μεταγραφική της ενίσχυση, με τη γαλλική L’ Equipe να αποκαλύπτει μεγάλη πρόταση των κιτρινόμαυρων για τον Κίκι Κουγιατέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ενωση έχει ήδη χτυπήσει την… πόρτα της Μετς, καταθέτοντας πρόταση ύψους 3.5 εκατομμυρίων ευρώ! Ο νεαρός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024, με τον Δικέφαλο να ψάχνει την κατάλληλη… φόρμουλα για την απόκτησή του.

Ο Κουγιατέ αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, στο κόλπο έχει μπει γερά και η Μπεσίκτας. Παρόλα αυτά, η Μετς δε φαίνεται να ανάβει το πράσινο φως, αξιώνοντας περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Κίκι Κουγιατέ, ο κορυφαίος αμυντικός της Μετς, λέγεται ότι βρίσκεται στην έξοδο. Έχει δυο προσφορές φέτος τον χειμώνα: από την ΑΕΚ και την Μπεσίκτας ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Η  Μετς θέλει 5 εκατ. ευρώ και φαίνεται απρόθυμη να αφήσει τον κεντρικό αμυντικό της, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024», αναφέρει η L’ Equipe.

Ο στόπερ της Μετς κατάγεται από το Μάλι και την εφετινή σεζόν έχει καταγράψει 10 συμμετοχές στη Ligue 2 και 3 στο Κύπελλο Γαλλίας. Πρόκειται για παίκτη σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών), με τη Μετς να καταβάλλει 3.5 εκατομμύρια ευρώ στην Τρουά για να τον κάνει δικό της το 2020.

Στην Τρουά είχε μετρήσει 31 συμμετοχές (7 γκολ), ενώ επίσης έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όπου και πήγε το 2016.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μάλι (21 συμμετοχές), ενώ το γεγονός πως η Μετς βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, τον έχει βάλει σε σκέψεις για κάτι καλύτερο.

Δείτε τον Κουγιατέ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ