Συμφωνία Παναθηναϊκού – Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Όσιγιεκ για την απόκτηση του Κλάινχαϊσλερ.

Η περίπτωση του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ είναι ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού και όπως φαίνεται τελικά θα έχουμε… γάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Κροατία, οι «πράσινοι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την Όσιγιεκ και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης: Η ανάγνωση του 6-3-0

Ο Λάζλο Κλάιχαϊσλερ πήρε από το «τριφύλλι» το συμβόλαιο που δεν μπορούσε να του δώσει η κροατική ομάδα. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό θα είναι 3,5 χρόνια.

Το who is who του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ

Ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε στις Ακαδημίες της Κέρουλετ, ενώ στη συνέχεια το 2008 πήρε μεταγραφή στις ακαδημίες του Πούσκας. Για ένα χρονικό διάστημα αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Κ17 Βιντεότον.

Τον Ιούνιο του 2012 αποχώρησε από τις ακαδημίες του Πούσκας και συνέχισε την καριέρα του στην Βιντεότον και τον Φεβρουάριο του 2013 τον παραχώρησε δανεικό στην Πούσκας. Μέχρι το 2015 συνέχισε να φοράει τη φανέλα της Βιντεότον, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Πούσκας. Τελικά τον Γενάρη του 2016 τον έκανε δικό της η Βέρντερ Βρέμης.

Όντας παίκτης της Βέρντερ δόθηκε δανεικός σε Ντάρμσταντ, Φερεντσβάρος και Αστάνα, μέχρι η ομάδα από το Καζακστάν να τον αγοράσει για 750 χιλ. ευρώ το 2018 και να τον πουλήσει τον Φεβρουάριο του 2019 στην Οσιγιέκ, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα ο ποδοσφαιριστής.

Σε επίπεδο συμμετοχών με την φανέλα της Όσιγιεκ έχει 131 συμμετοχές με 21 γκολ και 15 ασίστ ενώ αναφορικά με την Αστάνα κατέγραψε  54 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ. Όσον αφορά την Βέρντερ αγωνίστηκε μόλις 7 φορές, στην Ντάρμσταντ  μέτρησε 13 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ, στην Φερεντσβάρος  έπαιξε 15 παιχνίδια με 2 ασίστ, στην Βιντεότον 35 ματς με 4 γκολ και 5 ασίστ ενώ με την πρώτη ομάδα της  Πούσκας  επαιξε 39 παιχνίδια και πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ.

Φέτος μετράει 20 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ και φαίνεται πως αναζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Επίσης, είναι εν ενεργεία διεθνής με την φανέλα της Εθνικής Ουγγαρίας μετρώντας 44 συμμετοχές και τρία γκολ. Μάλιστα, είχε σκοράρει εναντίον της Εθνικής Ελλάδας σε ένα ματς για το Nations League τον Σεπτέμβριο του 2018.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ