Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με την Όσιγεκ για την μεταγραφή του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με την Όσιγεκ για την μεταγραφή του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

Ο τεχνικός διευθυντής της Όσιγεκ άφησε αρκετές πιθανότητες για να γίνει η πώληση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ στον Παναθηναϊκό.

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι η ενίσχυσή του και αυτό το γνωρίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, που βλέπουν το τελευταίο διάστημα να διανύει αγωνιστική «κοιλιά» το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με αποκορύφωμα την πρώτη ήττα στη φετινή Superleague από την ΑΕΚ (1-0) στην «Opap Arena».

Οι «πράσινοι» έχουν βάλει ως στόχο την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην θέση 8-10 όσο και άλλον ένα στα εξτρέμ, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος εξτρέμ.
Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ. Ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και στα άκρα, με την περίπτωσή του να κερδίζει πάρα πολλούς πόντους τις τελευταίες ώρες και να ανεβαίνει ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού».
Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Όσιγεκ, Ίβιτσα Κουλέσεβιτς, έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές για την πώληση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ «φωτογραφίζοντας» τον Παναθηναϊκό.

«Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο με ξένη ομάδα. Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία τις επόμενες μέρες. Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για τον Λάζλο και φυσικά να δεχτεί και ο ίδιος την πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ