Λύρατζης: «Θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

Λύρατζης: «Θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

Με ανάρτηση στα social media ο Λευτέρης Λύρατζης τόνισε ότι θα δουλέψει για να επιστρέψει πιο δυνατός από τον τραυματισμό του.

Χωρίς τον Λευτέρη Λύρατζη για σχεδόν δύο μήνες θα χρειαστεί να πορευτεί ο ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός φουλ μπακ που τραυματίστηκε στο ζυγωματικό και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά, έστειλε το σύνθημα και τόνισε μέσα από τα social media ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Μήτρογλου: Δύο καπνισμένες κάνες… (vids, pics)

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζω αλλεπάλληλους τραυματισμούς που δεν μου επιτρέπουν να είμαι ο παίκτης που θέλω και μπορώ να είμαι. Ο τελευταίος με στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς με αφήνει μακριά από τα γήπεδα για αρκετές εβδομάδες.

Είμαι ευγνώμων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φρόντισε για την νοσηλεία μου και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς άπαντες για τις ευχές , την συμπαράσταση και την αγάπη που μου δίνετε μέσα από τα μηνύματα σας.

Ευχαριστω τους γιατρούς κυριο Μπούρα και κύριο Καραπαντζο αλλά και το ιατρικό διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για την φροντίδα τους.

Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω πιο δυνατός και σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο δυνατόν μαζί με τον παράγοντα της τύχης. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τα δυο μου αδέρφια και την κοπέλα μου για την υπομονή και την στήριξη τους!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ