Η Γαλατά δεν το βάζει κάτω για τον Χάμες: Νέες αποκαλύψεις

Η Γαλατά δεν το βάζει κάτω για τον Χάμες: Νέες αποκαλύψεις

Νέα δεδομένα βάζουν στο... τραπέζι οι Ισπανοί για Χάμες και Γαλατά.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει αναγεννηθεί στον Ολυμπιακό, με τη μια εντυπωσιακή εμφάνιση να διαδέχεται την άλλη. Το όνομα του Κολομβιανού άσου «παίζει» ξανά στο εξωτερικό, με την Γαλατασαράι να τον έχει τοποθετημένο στη λίστα της.

Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος γλυκοκοιτάζει τον άσο του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Μήτρογλου: Δύο καπνισμένες κάνες… (vids, pics)

Το ενδιαφέρον της Γαλατά φέρεται να είναι αρκετά ζωηρό, με την Diario AS να θέτει νέα δεδομένα στο τραπέζι. Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο τουρκικός σύλλογος έχει ήδη δώσει… εντολή στον Ζόρζε Μέντες, να κινήσει τις διαδικασίες για τη μετακίνηση του Χάμες στην Πόλη.

«Σύμφωνα με πληροφορίες της Diario AS, οι Τούρκοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ζόρζε Μέντες για να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν σε αυτή τη χειμερινή αγορά. Από την άλλη, η θέση του Ολυμπιακού είναι πάγια: Ο Χάμες δεν πωλείται. Οι Έλληνες έχουν στο μυαλό τους να τον ανανεώσουν τις επόμενες εβδομάδες, αφού ο Κολομβιανός είναι απαραίτητος για τον Μίτσελ», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην Ισπανία για τον άσο των ερυθρολεύκων.

Η «τσιμ μπομ» δείχνει να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Χάμες, με τον Οκάν Μπουρούκ να έχει ζητήσει την υπογραφή του το συντομότερο δυνατό.

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Κολομβιανού άσου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Χάμες μετράει τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 12 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ