Ολυμπιακός: Όταν ο Ριβάλντο «ζωγράφιζε» κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ολυμπιακός: Όταν ο Ριβάλντο «ζωγράφιζε» κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Ριβάλντο σαν σήμερα το 2006 είχε... κέφια κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 3-2 σε ένα αλησμόνητο ντέρμπι τίτλου στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ήταν 15 Ιανουαρίου 2006 όταν ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό από την αρχή έως το τέλος, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 3-2 και να κάνει μεγάλο βήμα κατάκτησης του τίτλου, τον οποίο και κέρδισε τελικά μετά από λίγους μήνες.

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα μόλις στο 20’ με σκόρερ τον Έκι Γκονζάλες, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 στο 37’ με τον Ριβάλντο. Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια πίεσαν και ανέτρεψαν το σκορ στο 58’ ξανά με τον Ριβάλντο που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ το 3-1 για τους γηπεδούχους έγινε από τον Κωνσταντίνου στο 73’.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Φάνης Γκέκας στο 74′, με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, να μην κατορθώνει στα εναπομείναντα λεπτά να ισοφαρίσει και τον Ολυμπιακό να αυξάνει τη διαφορά του στο +12 από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από εκείνο το ντέρμπι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ